Dobrodošli na Artist Vito! prijavite se ili registrirajte
« Obavjesti

GRAFFITI ART

S obzirom na nedopustiv kronični nedostatak graffiti i općenito street art opreme i boja u cijeloj Hrvatskoj, odlučili smo se maksimalno angažirati i u Hrvatsku donijeti talijanskog proizvođača Clash. Iako smo se premišljali između nekoliko proizvođača koji su već poznati hrvatskim ljubiteljima grafita, prevagnula je Clash-ova kvaliteta i cijena, te možda najbitnije, prijateljski i ljudski odnos koji i sami gajimo. Iako nije isključeno da u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti proširimo naš asortiman drugim proizvođačima, sada nam je isključivi zadatak da mnogobrojnim hrvatskim writerima učinimo lako dostupnim Clash 400ml i Clash Tyson 600ml sprejeve, markere i refille, te kapice po povoljnim cijenama.

Još jedna bitna stvar kod odabira Clash sprejeva je višestruka upotreba : bilo da radite fine detaljne murale, pieceve ili ste hardcore bomber, Clash sprejevi su idealna boja za vas!

Našim prijateljima iz Splita i bliže okolice rado ćemo otvoriti svoja vrata da na licu mjesta sami pogledaju i odaberu iz naše ponude, dok svi oni koji se odluče na narudžbu i slanje dostavnom službom, mogu računati na maksimalnu pomoć i podršku.

Nadamo se da će naša ponuda i dostupnost također utjecati i na daljnji razvoj te osnaživanje graffiti kulture u našoj sredini.

Budite se slobodni obratiti putem bilo kojeg oblika komunikacije.

Zahvaljujemo na posjeti.
Zdravi, veseli i pošteni bili

Vaš Artist Vito

Objavljeno 24.02.2019. u 18:34