Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/artistvi/app/controllers/pages_controller.php on line 131
Dostava » Artist Vito
Dobrodošli na Artist Vito! prijavite se ili registrirajte
Skoči do prethodne sekcije Skoči do slijedeće sekcije
Dostava

Artist – Vito nudi više načina kako da odabrani proizvodi dođu sigurno i lako u Vaše ruke

1.      Nakon što ste u miru svog doma odabrali željene artikle, paket možete preuzeti u trgovini Artist – Vito za vrijeme radnog vremena trgovine.

2.      Artist – Vito nudi besplatnu dostavu na području grada Splita za sve kupovine iznad 50,00kn, a što uključuje i paletne dostave!

3.      U suradnji s tvrtkom LAGERMAX, nudimo Vam najpovoljniji trošak dostave paketa i paleta. Za samo 35,00kn (pdv uključen u cijenu) pakete do 50kg šaljemo prema svim gradovima u Hrvatskoj. Nakon što naručenu robu uplatite po ponudi u pošti, banci, fini ili internet bankarstvom, paket će Vam biti dostavljen u roku od 24h ili u roku od 48h ako ste na  otoku. Bitno je da kod narudžbe navedete željeni način isporuke.

Osim paketnih, nudimo i paletne dostave do 800kg za samo 400,00kn.

Pakete gline ili gipsa naplaćujemo po univerzalnoj cijeni od 40,00kn.

Cijena troška prijevoza za otoke se uvećava za 30%, a dostava je određena danima dostave za pojedine otoke.

4.      Ukoliko želite, kao način dostave uvijek možete odabrati i opciju Hpekspres te plaćanje pouzećem.

 

U slučaju krivo isporučenih artikala, Artist – Vito se obvezuje platiti poštarinu za povrat, dok trošak povrata artikala zbog krive narudžbe i sličnog snosi kupac.

BUDITE UVJERENI DA ĆEMO UVIJEK IZNAĆI NAJPOVOLJNIJI NAČIN DOSTAVE ZA VAS.

Za potpuni užitak na stranicama Artist – Vita, u kupnji i dostavi, uvijek smo Vam na raspolaganju putem e-maila, Facebooka ili mobitela.