Dobrodošli na Artist Vito! prijavite se ili registrirajte
Pregled proizvoda

CLASH 400ML SPREJ

Fotografija proizvoda
Fotografija proizvodaFotografija proizvodaFotografija proizvodaFotografija proizvodaFotografija proizvodaFotografija proizvodaFotografija proizvoda
28,00 kn
Clash 400ml je najbolji sprej za grafite. Pruža maksimalnu pokrivenost u prvom nanosu zahvaljujući novoj ultra-pokrivnoj formuli. Posjeduje mekani ventil za modularnu kontrolu: savršen za detalje i za punjenje velikih površina. Dostupno u 140 boja s efektom satena, pokrivaju površinu u prvom nanosu bez kapanja. Boja je otporna na UV i vremenske uvjete te primjenjiva na svim površinama. Proizvedeno u Italiji - više od 15 godina Clash je najbolji talijanski sprej brend kojeg odlikuju visoka kvaliteta i pouzdanost, savršen alat za graffiti i uličnu umjetnost. S obzirom na svoj srednji pritisak, Clash 400ml je idealan za crtanje i tankih i debelih linija. Sprej je kompaktibilan sa većinom kapica za grafite. Sastavni dio spreja je Skinny Milano, stvoren za ispunjavanje manjih područja. 
Popis boja od Clash-a je više od samo dijagrama u boji: to je nevjerojatan referentni alat za sve pisce i umjetnike, za njihov rad sa sprej-bojama, od platna do zida.
Izbor nijansi Clash-a je jedan od najpreciznijih, potpunijih i originalnijih koji se mogu naći, s imenima jedinstvenih boja koje su oduvijek razlikovale brand Clash od drugih. Svaka boja ima živopisnu satensku završnicu, pokriva prvim nanosom i vrlo brzo se suši.
Clash boje su oblikovane da izdrže dugotrajno izlaganje UV zrakama i atmosferskim uvijetima, zahvaljujući Clash pigmentima i smolama koje stvaraju stvarnu barijeru protiv starenja.

Cijena za šest i više komada Clash 400ml spreja je 25,00kn za komad.

Usluga dostave graffiti asortimana iznosi 35,00kn za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj.

Za iznose narudžbe graffiti asortimana iznad 400,00kn usluga dostave u cijeloj Hrvatskoj je besplatna.

Model:

Id proizvoda: 1098